Haegsche Bluf Marathon

(7 mei 2019, Roeicommissaris)

Dit seizoen hebben de Goudse marathonroeiers al aan 3 marathons deelgenomen en staat in het weekend na Hemelvaartsdag natuurlijk weer een Gouds team aan de start van de Elfstedentocht.

Op zaterdag 29 juni a.s. organiseert Roeivereniging De Laak de Haegsche Bluf Marathon. Je roeit 54 km door het authentieke Moerwijk, het schitterende Westland, langs Monster waar je de duinen kunt aanraken en de zee kunt ruiken, de groene veenpolders rond ‘t Woudt, de brugwachter van Schipluiden en de historische buitenplaats Hofwijck in Voorburg.

Na afloop wordt een heerlijk buffet opgediend!

Ben je aangestoken door het marathonvirus, of heb je al een aantal marathons op je lijst staan en wil je weer mee, schrijf je dan snel in op onze website!

We kunnen alleen de kleine botenwagen gebruiken, dit betekent dat we maximaal plek hebben voor 6 roeiers (2x C2+)

Op dinsdag 14 mei om 20.00 uur wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over deze tocht. Je kunt je inschrijven tot zondag 19 mei. Het is een prachtige, maar ook stevige tocht, dus een goede conditie is vereist! De route is uitdagend. Roeiers en stuur dienen daarom goed op elkaar ingespeeld te zijn. Dit betekent dat er goed getraind moet worden.

Als je nog vragen hebt kan je ons bereiken via marathonroeien@roeienzeil.nl

No comments yet.

Geef een reactie