Helpende handen gezocht!

(29 januari 2019, Roeicommissaris)

Zoals jullie weten willen wij dit jaar werk maken van het verenigingswerk. Dit betekent dat we actiever op zoek gaan naar inzet van leden voor de organisatie van allerlei activiteiten op de vereniging. Wij geloven dat de vereniging daar nog leuker van wordt.

Eind maart en begin april a.s. staan er b.v. al twee activiteiten op de agenda: op zaterdag 30 maart de jaarlijkse OPSCHOONDAG en op zaterdag 6 april de OPEN DAG. Voor beide activiteiten zoeken we leden die een helpende hand willen bieden.

Het is nu al mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger: dat kan via MijnRoeienZeil. Als je daar toch bent, kijk dan eens onder Mijn gegevens en klik door naar rubriek ‘overige’. Daar kun je aangeven wat voor soort verenigingswerk jouw interesse heeft.

Op de opschoondag (vanaf 8.30 uur) zullen we met z’n allen de vereniging weer seizoensklaar maken. Hoe we dat precies gaan vormgeven dit jaar, dat zullen we je zo snel mogelijk laten weten. Maar feit is dat er die dag vele klussen te doen zijn, dus er is altijd wel wat van je gading bij. Schrijf je alvast in, dan volgt nadere informatie later.

Voor de Open dag (van 11 uur tot 15 uur) zijn we op zoek naar mensen die kunnen helpen met instructie (zeilen en roeien), maar ook mensen die belangstellenden wegwijs kunnen maken. De afgelopen jaren was dit een gezellige dag en konden we veel nieuwe leden verwelkomen. Dus schrijf je nu alvast in om mee te helpen.

No comments yet.

Geef een antwoord