Het was weer een mooie skiff ZOMERschool

De vierde editie van de skiff zomerschool was dit jaar weer gezellig druk.  Vijf weken lang, drie keer per week kon er ingeschreven worden op een skiffsessie. Maar liefst 41 leden grepen dit handvat aan om in de skiff te stappen; van absolute beginners tot en met de  skiff2 gediplomeerden. Dat smaakte kennelijk naar meer, want sommigen kwamen nog een keer of vaker. Zo’n 70 keer werd  een skiff gevuld waarover  complimenten en aanwijzingen uitgestrooid kon worden. Alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme en leergierigheid!

Een extra complimentje gaat uit naar de skiffeurs op de foto; zij gingen speciaal voor dit berichtje in taartpuntformatie liggen. Best wel spannend, zo dicht bij elkaar op wiebelig water. Het was de kers op de taart aan het einde van de les (of zei iemand dat nou over zichzelf…).

De zomerschool staat of valt met de inzet van de zomerschoolinstructeurs: Anita Vogelezang, Annemiek Pierrot, Anja Bogaard, Herman Jagtman, Henk Riphagen, HenkJan van de Torren, Henk Schwab, Jenneke Bouman, Joris Hermans, Jos Geerligs, Mariette van der Wel, Mark Smael, Monique Meij, Nancy Davilar, Ronald den Boogert, Yvette Engbers. Allemaal ontzettend bedankt!

De volgende instructeurs zet ik graag nog even extra in het zonnetje:

Nancy Davilar, zij nam in de eerste week maar liefst 3 skiffsessies voor haar rekening, zodat alle sessies toch door konden gaan.

Mark Smael, onze vaste skiff zomerschoolleerling, die dit jaar ook op de steiger stond om mee te helpen bij de absolute beginners en de technische workout.

Met veel plezier heb ik dit jaar weer de skiff zomerschool georganiseerd. Voor volgend jaar gaan we op zoek naar een nieuwe enthousiaste coördinator voor de voortzetting van deze leuke activiteit.

 

(26 augustus 2023 – Yvette Engbers, organisator Skiff zomerschool)

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie