Inschrijving voor zeillessen en coachzeilen geopend!

(25 februari 2020, Zeilcommissaris)

Altijd al willen zeilen?

De Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ verzorgt vanaf begin april verschillende zeilopleidingen voor zowel jeugd als volwassenen. Dit zijn opleidingen voor iedereen die wil leren zeilen, maar ook voor de geoefende zeilers die hun vaardigheden willen bekwamen.

Voor de jongsten is er een wekelijkse instructie in Optimisten. Verder wordt er les gegeven in de Laser, Splash en RS-Feva’s. De Centauers en de Randmeren worden veel gebruikt voor de instructie van de volwassenen, maar ook voor het wekelijkse coachzeilen op woensdagavond en zaterdagmiddag en de maandelijkse plassentocht.

Naast zeilinstructie ondersteunen wij recreatief- en wedstrijdzeilen en organiseren we diverse zeilevenementen. We zijn als vereniging CWO erkend en het is dus mogelijk bij ons de officiële zeildiploma’s te halen.

Vanaf nu staat de inschrijving voor lessen en coachzeilen open via de website https://www.roeienzeil.nl/inschrijven-3-0/. Lees meer op de pagina’s Jeugdzeilen, Zwaardboot of Kielboot voor alle praktische informatie over de opleidingen, data en contactpersonen. Wil je een keer proefzeilen of meer informatie, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met zeilcommissaris@roeienzeil.nl.

No comments yet.

Geef een reactie