KNRB Toertochten buitenland 2022 bekend

Zoals gebruikelijk heeft de Koninklijke Nederlandse Roei Bond (KNRB) ook voor dit jaar weer een aantal toertochten in het buitenland (en Groningen) georganiseerd.

Het gaat hierbij om 3- en 7-daagse tochten, met verblijf in een hotel. Alle vervoer gaat per bus, geregeld door de Toercommissie van de KNRB. Deze tochten zijn een unieke kans om vanuit een wherry kennis te maken met bijzondere gebieden waar je zelf misschien niet snel terecht zou komen! De boten worden geregeld en naar de locatie vervoerd door de KNRB, dus voor de deelnemers is het een kwestie van roeien en genieten!

Hoewel je individueel dient in te schrijven, heeft de KNRB er een voorkeur voor dat je dat met een compleet team doet.

Hiernaast stationeert de KNRB een tweetal botenwagens in Frankrijk en Duitsland, waar je met je team tegen een huurvergoeding gebruik van kunt maken. Helaas gaan de  reserveringen voor dit project erg snel, je kunt de beschikbaarheid hier controleren.

Voor algemene informatie en inschrijving voor beide initiatieven kun je op de website van de KNRB terecht, voor meer details en kosten kun je hier kijken.

NB De kalender van de landelijke verenigings toertochten in 2022 is nog niet bekend, hou daarvoor de toertochtenkalender in de gaten!

(15 februari 2022, Peter van Eeuwijk)

 

No comments yet.

Geef een reactie