Lancering Marathonsectie

(3 januari 2019, Roeicommissaris)

Zin om een marathon te roeien maar geen idee hoe je dit moet aanpakken? Sluit je dan aan bij de marathonsectie!

Met enige trots, maar vooral groot enthousiasme(!), zijn we onlangs gestart met een marathonsectie, als onderdeel van de composectie. Het doel van de marathonsectie is om deze tak van sport binnen de vereniging structureel aan te bieden aan alle roeiers die meer willen dan alleen een rondje plas.

Deelname aan de marathons staat open voor alle fitte wedstrijd- en prestatieroeiers. Voorafgaand aan een marathon committeer je je aan 2-3 keer in de week trainen voor een periode van tenminste twee maanden. Prestatieroeiers moeten tenminste gemiddeld 10km/uur kunnen roeien. Daarnaast draagt elke roeier bij aan de organisatie van deelname. Voor nadere informatie zie dit document.

In 2019 bieden we voor wedstrijd- en prestatieroeiers tien marathons aan. De voorinschrijving voor deze marathons is inmiddels geopend, zie deze link voor de complete lijst. Mocht je interesse hebben, meld je dan bij marathonroeien@roeienzeil.nl

Win jij de eerste Marathonbokaal?
Aan het einde van het seizoen reiken we de eerste Marathonbokaal uit aan de roeier (m/v) die in 2019 de meeste marathonkilometers heeft gemaakt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met An, Anke of Richard via mailadres: marathonroeien@roeienzeil.nl

No comments yet.

Geef een reactie