Lustrum: 55 jaar Randmeer Klasse Organisatie !

(30 april 2019, Zeilcommissaris)

Op 18 en 19 mei a.s. zal het 11e lustrum worden gevierd van de RKO, de Randmeer Klasse Organisatie.

De festiviteiten zullen in Reeuwijk bij GWV Elfhoeven worden gehouden. GWV Elfhoeven is dat weekend gastheer voor een grote diversiteit aan Randmeer zeilers uit heel Nederland. Wedstrijdzeilers, maar ook veel toerzeilers, die ons plassengebied komen verkennen. Dit evenement is open voor alle Randmeerzeilers, dus ook voor zeilende leden van onze RZVG met de Randmeren Touring en –Advance.

Het lustrumprogramma ziet er als volgt uit:
Zaterdag is er een interactieve zeilpuzzeltocht met lunch
Zaterdagmiddag borrel en prijsuitreiking
Zaterdagavond lustrumdiner met aansluitend feest met live band en pubquiz

Zondag plassentocht of wedstrijd naar keuze, met lunch

Wat is leuker dan met de Randmeren, die de RZVG inmiddels rijk is, mee te doen aan dit leuke evenement? Wij wonen in de buurt, dus thuis slapen is een goede optie, maar overnachten in een Randmeer kan ook! De lustrumorganisatie heeft een speciaal droomarrangement samengesteld. Voor dektenten om onder te slapen en ontbijt wordt gezorgd.

Doe je ook mee aan dit fantastische evenement? We maken een poule van deelnemers en maken, net als bij onze eigen plassentochten, per dag een bootindeling. Ook leden zonder CWO diploma kunnen meedoen. We verwachten voldoende punten om goede bootindelingen te kunnen maken. Je kan alleen inschrijven voor het hele weekend.

Aanmelden kan via E-captain op de website t/m 5 mei a.s. Op 5 mei sturen we alle inschrijvers een berichtje met de gegevens van de RKO, waar je je vervolgens in kunt schrijven en de betaling van het inschrijfgeld kunt regelen.
Het inschrijfgeld voor niet RKO-leden bedraagt € 50,- p.p. inclusief alles: lunches, diner en feest! Alleen consumpties aan de bar zijn voor eigen rekening. Korting is er voor diegenen, die lid worden van de RKO. Zij betalen lidmaatschap à € 20,– per jaar en een gereduceerd inschrijfgeld voor het lustrum à € 25,–.

Samen maken we er een geweldig lustrum van! Geniet Meer van de RandMeer bij de RKO!

No comments yet.

Geef een reactie