Maatregelen Coronavirus en de RZVG havenfunctie

(25 maart 2020, Voorzitter)

De volgende maatregel gaat over privéboten

Wat is het mooi weer geworden sinds de vereniging op slot zit! Deze week wordt het spannend. Gaat het aantal nieuwe besmettingen stabiliseren of gaat het aantal nog verder stijgen? Als wij allemaal zoveel als mogelijk de adviezen van de regering en het RIVM opvolgen, zal de kans op stabilisatie van het aantal nieuwe patiënten het grootst zijn. We zullen nog een tijdje moeten volhouden.

Afgelopen dinsdag zijn de boten die op de steiger stonden weer in het water getakeld. De booteigenaren hebben hier al informatie over gekregen.
Wellicht willen andere leden de lier van de vereniging gebruiken om hun boot in het water te leggen. Dat is mogelijk, neem dan voor een afspraak contact op met onze beheerder Arno Rijnhout.

Het lieren moet normaal al op afspraak, maar dat geldt nu des te meer. Om zo weinig mogelijk mensen tegelijk op de steiger te hebben, wordt er door Arno wat extra tijd voor iedere transfer gepland. Houd je aan de afgesproken tijd.

Nu de boten weer in de haven liggen en er nog geen verbod is om te varen, willen wij de vereniging weer openen voor de havengebruikers. De hoofdingang zal open zijn maar alleen om rechtstreeks van en naar de boten in de haven te lopen. Voor de duidelijkheid: met verenigingsboten mag niet gevaren worden!

Stel eventuele vragen aan Arno uitsluitend telefonisch (06-83404501) of per e-mail (beheerder@roeienzeil.nl), zo beschermen wij elkaar.

Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en blijven!
Take care

 

No comments yet.

Geef een antwoord