Sluiting vereniging tot en met 6 april

(15 maart 2020, Voorzitter)

RZGV OP SLOT

Beste Roei- & Zeilers,

Ik weet niet of het ooit eerder is gebeurd in de geschiedenis van onze vereniging, maar onze vereniging moet sluiten en wel met onmiddellijke ingang.

Minister Bruins heeft ons vanmiddag in een persconferentie verteld dat alle sportverenigingen moeten sluiten vanaf 18.00 uur vanavond. Dat is in ons aller belang. Door ‘sociale onthouding’ hopen onze regering en ikzelf als voorzitter, maar vooral als huisarts, dat wij de verdere verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen.

Wij gaan met elkaar een onzekere tijd tegemoet. Ongetwijfeld zullen meerderen van ons met ziekte van onszelf of naasten te maken krijgen; ik wens jullie daar allemaal veel sterkte bij. Terwijl ik dit schrijf nemen wij als (huis)artsen al ingrijpende maatregelen om deze pandemie gezamenlijk met alle artsen en verpleegkundigen te lijf te gaan.

Tot en met 6 april a.s. kunnen wij helaas niet roeien en/of zeilen. Maar ik schreef het al eerder: dat is volledig ondergeschikt aan onze gezondheid. Ik sluit mij aan bij de woorden van minister Bruins: ‘let een beetje op elkaar’.

One Response to Sluiting vereniging tot en met 6 april

  1. Joke van de Wiel 16/03/2020 at 07:06 #

    Dank je wel Henk Jan en Chris. Iedereen sterkt in deze hele rare tijd. ⚘

Geef een antwoord