Met Laser Vago varen op de zaterdagmiddag

(29 januari 2019, Martin Weerstand)

De eerste Laser Vago’s zijn gearriveerd en staan in de giekenloods (zie foto).

We gaan dit voorjaar en deze zomer met volwassenen oefenen/trainen met de nieuwe Laser Vago’s! Dit is dus geen cursus of echte instructie, maar al doende zullen we veel van elkaar leren.

Robin Arens en Martin Weerstand organiseren de activiteit en zijn contactpersonen.

Er zullen 4 of 5 boten beschikbaar zijn. Er is dan plaats voor maximaal 12 deelnemers, waarbij we dus zullen rouleren. Dat is best wel prettig, want dit is een zeer actieve bezigheid! Ook qua bemanningen zullen we veel rouleren om elkaars ervaringen uit te wisselen.

Degenen die niet zeilen blijven in de buurt met een kratje of, indien er voldoende vaarbewijzen beschikbaar zijn, met de Springbok. Elke keer beginnen we met wat theorie of een filmpje en zal Robin een oefenplan presenteren.

Aangezien we al in mei gaan beginnen en omslaan niet is uitgesloten (wellicht gegarandeerd) en zelfs geoefend zal worden, is goede kleding een must! Nat- of droogpak (in mei zeker geen shorty), handschoenen, surflaarzen, wellicht een muts en vanzelfsprekend zwemvest (geen automatische) zijn echt wel nodig.

CWO 2 is gewenst aanvangsnivo, zwaardboot of kielboot. Heb je dat nog niet maar wel behoorlijke (liefst )zwaardboot ervaring, overleg dan met Robin of Martin.

Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan snel in, want bedenk wel, vol=vol!

Start activiteit: begin mei a.s.
Aanvangstijd: zaterdagmiddagen, 13.30 aangekleed bij de boten.

One Response to Met Laser Vago varen op de zaterdagmiddag

  1. annemiek pierrot 03/03/2019 at 23:19 #

    ik wil me graag inschrijven, hoe??? Annemiek Pierrot

Geef een reactie