MET SPOED GEZOCHT: beheerder afschrijfboeken roeien

(29 december 2018, Roeicommissaris)

We zoeken met onmiddellijke ingang iemand die de afschrijfboeken van de roeiboten wil beheren.

Dit is een taak die op jaarbasis ongeveer 12 uur vraagt. De werkzaamheden bestaan uit het op tijd vervangen van de bladen in de afschrijfboeken, het eventueel tijdig vervangen van multobanden en tabbladen en tot slot het uitwerken van de frequentietabel in excel.

Zoals eerder aangekondigd zijn we bezig de afschrijfboeken te vervangen door een elektronische methode. We verwachten dit in eerste helft van 2019 te kunnen implementeren. Tot die tijd zijn we echter nog aangewezen op de traditionele afschrijfboeken (de informatie gebruiken we o.a. voor analyse doeleinden). Neem voor meer inlichtingen of aanmelding contact op met de roeicommissaris via roeicommissaris@roeienzeil.nl of op het vlot.

Dit is een eerste taak die wordt aangeboden aan de leden ter invulling van het verenigingswerk. In 2019 zullen we van ieder lid verwachten, dat er een actieve bijdrage wordt geleverd aan het reilen en zeilen van de vereniging. We rekenen erop dat ieder lid jaarlijks tenminste zo’n 8 uur vrijwilligerswerk verricht. Dus begin het jaar goed en pak deze taak op!

One Response to MET SPOED GEZOCHT: beheerder afschrijfboeken roeien

  1. Mark 03/01/2019 at 09:08 #

    Goedemorgen.
    Ik wil deze taak wel uitvoeren.
    Mevg
    Mark Okkerse

Geef een reactie