Minizeilweek 2023

Onze vereniging kent twee instructiemomenten in het jaar. De Minizeilweek met Hemelvaart is de eerste. Als je ambitie hebt om te leren zeilen of om mogelijk zelfs gevorderden skills op te doen dan is dit je kans.

Dit jaar zijn er naast kielbootlessen ook zwaardbootlessen.

De nadruk ligt op instructie, maar het is een o zo gezellig event!

In de vier dagen van Hemelvaart, donderdag 18 mei tot en met zondag 21 mei, krijg je gedurende vier dagen instructie. We bieden deze aan op drie niveaus, te weten: CWO Basis (voorheen CWO I), CWO Ervaren (voorheen CWO II) en CWO Gevorderd (voorheen CWO III).

Het loopt al lekker vol dus we raden je aan om snel te zijn met inschrijving!

Mini zeilweek 2022 – Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’

Nu ook minizeilweek in zwaardboten
Jarenlang was het mogelijk om tijdens de minizeilweek ook CWO-instructie te krijgen in zwaardboten. Vanaf dit jaar kan dat weer. Wil je voelen dat je buikspieren hebt? Vind je het niet erg om nat te worden? En heb je zeilervaring? Kies dan voor zwaardbootzeilen.

In vier dagen tijd leer je zeilen in een Laser of een Splash. Omdat een zwaardboot minder vergeeflijk is met foutjes maken dan een kielboot, dien je wel zeilervaring te hebben op CWO-niveau-‘ervaren’ (voorheen CWO II). Bij de inschrijflink tref je meer informatie over onder andere de boten en de benodigde kledij.

Inschrijven: kielboot hier, zwaardboot daar

(24 maart 2023 – zeilcommissaris)

 

Organisatie Minizeilweek 2023: Groepsfoto 2022:
No comments yet.

Geef een reactie