Nieuwe coronaregels per 13 november 18:00

Per 13 november 18.00 uur heeft het demissionair kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd voor de sport.

Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Voor de buitensport geldt dat niet.

Terras en sociëteit

Op ons terras en in de sociëteit is een coronatoegangsbewijs verplicht. Hier geldt dan niet het houden van 1,5 meter afstand.

We verzoeken een ieder van 18 jaar en ouder die het terras en/of de sociëteit betreedt de QR code te laten scannen bij een barmedewerker.

Een vaste zitplaats is verplicht.

Vanaf 20.00 uur zijn de bar en keuken dicht.

Ergometerruimte

Bij gebruik van de ergometerruimte is een coronatoegangsbewijs verplicht voor sporters en coaches vanaf 18 jaar. Hier geldt niet het houden van 1,5 meter afstand.

We verzoeken de teamcaptains (of zijn/haar vervanger) van de roeiploegen die op de avonden in de verschillende blokken zijn ingedeeld, het coronatoegangsbewijs te scannen van alle sporters in dat blok.

1,5 meter afstand en basisregels

We houden op het terrein weer 1,5 meter afstand en denken eraan de bekende basisregels op te volgen: handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD.

We adviseren om na het sporten de handles van de roeiriemen en de ergometers schoon te maken met de vloeistof uit de gele emmers.

(13 november 2021, Bestuur)

No comments yet.

Geef een antwoord