Nieuws van het roeifront

Zaterdagblokken voor de vieren
Vanwege de latere zonsopgang is besloten om de blokken voor de vieren (C4 alsmede de E en D boten) met een kwartier op te schuiven. De nieuwe tijden zijn 8.15-9.45, 9.45-11.15 en 11.15-12.45 uur. Dit gaat in vanaf 3 december en geldt tot en met 26 februari 2022.

Zichtbaarheid op het water
In de vorige nieuwsbrief is ook al aandacht besteed aan de veiligheid.
Als aanvulling hierop het dringende verzoek aan skiffeurs, de stuurman en boeg om op de Breevaart fel gekleurde bovenkleding aan te trekken. Ook op de plas wordt dit aanbevolen.

Wellicht een leuk sinterklaascadeau? Zie bijvoorbeeld https://nlroei.nl/sint-kan-10-euro-besparen-met-kortingscode-nlroei-op-roeigoed-nl/

Gaten in de boot: liever niet
Bij enkele van onze boten (de Mallegat en de Vrijhoef) is de afspraak om geen roeiplaatsen vrij te laten. De reden hiervoor is dat de bestuurbaarheid van de boot beter is als deze volledig bezet is. Daarnaast zijn er voldoende C2 boten. Wil een ieder zich svp aan deze afspraak houden?

Boten verkocht
De 5 Edons zijn verkocht aan eigen leden. Verder hebben we een jonge roeiclub RV de Compagnie in Hoogeveen blij gemaakt met de Cas Rekers. Deze gladde houten 4, die bijna niet gebruikt werd, wordt binnenkort opgehaald zodat we weer wat meer ruimte hebben in de giekenloods.

Infoavond 11-stedentocht
Graag willen wij jullie herinneren aan de infoavond over de 11-stedentocht die plaatsvindt op 14 december (o.v.v. Corona maatregelen). Meer info op de website.

5 februari ergometerwedstrijd
Save the date!
Squadra organiseert op 5 februari a.s. de jaarlijkse ergometerwedstrijd. Verdere informatie volgt.

(1 december 2021, Roeicommissaris)

No comments yet.

Geef een antwoord