Coördinatie gast- en midweekroeien

Onze vereniging stelt leden van andere roeiverenigingen in staat om onze plassen te bezoeken, door tegen een kleine vergoeding gebruik te kunnen maken van onze faciliteiten. Dat kan op eigen gelegenheid, of via het KNRB programma ‘Midweekroeien’. Onze gasten worden dan ontvangen door één van onze gastvrouwen/-heren, die hen wegwijs maakt en helpt gedurende hun bezoek.

Sinds kort heb ik de coördinatie van die activiteit overgenomen van Hans Boer.
Mijn naam is Peter van Eeuwijk, 65 jaar, en ik woon in Gouda. Ik ben sinds begin van dit jaar lid van de vereniging, en heb met veel plezier de BRO gedaan. Naast  roeien en zeilen vind ik het ook leuk om binnen de vereniging actief te zijn, dus toen me werd gevraagd die coördinatie op me te nemen heb ik dat graag geaccepteerd.

Voor meer informatie kun je terecht op roeienzeil.nl/gastroeien of stuur even een mail naar gastroeien@roeienzeil.nl.

De informatie over het KNRB midweek roeien vind je op knrb.nl/roeisport/recreatief-roeien/midweekroeien.

(27 november 2021, Peter van Eeuwijk)

No comments yet.

Geef een reactie