Roeinieuws

Coach opleiding

Goed nieuws voor de wedstrijdroeiers: deze winter start een nieuwe interne coachopleiding onder leiding van onze topcoach Toine Vergroesen. Het doel is om beter te gaan roeien door betere coaching en training, maar ook om meer samenhang te creëren binnen de wedstrijdgroep door onder meer een uniforme verenigingshaal. De cursus start op 3 oktober en inmiddels hebben zich 11 mensen opgegeven. We hopen zeer met dit initiatief  een nieuwe push aan de wedstrijdgroep te geven. 

Goudse Mijl

Strak georganiseerd door het GM-bestuur met de hulp van heel veel vrijwilligers mogen we trots zijn op deze jaarlijkse roeiwedstrijd. Het weer viel uiteindelijk mee hoewel onze dames skiffeurs Josefien en Nicole een ware wolkbreuk hebben overwonnen, evenals de meisjes 2x en BRO teams uit de tweede heat die op dat moment aan het oproeien waren.

Dit jaar was er voor het eerst een aparte website voor de Goudse Mijl waarop nu ook de foto’s en uitslagen staan.

Met 84 ploegen waarvan 73 binnen mededinging, 9 externe verenigingen, een nieuw vrijwilligersveld met 4 ploegen en een nieuw record van 6 BRO-ploegen was de Goudse Mijl 2022 een groot succes.

Geslaagd!

En weer heeft een aantal cursisten van Skiff-1, Skiff-2 en COR hun cursus succesvol afgerond: gefeliciteerd! In oktober vinden de laatste examens van de skiff-2, BRO en jeugd plaats. En op 4 november is het grote eindfeest voor BRO-, COR- en Skiff-cursisten.

(27 september 2022 – Gwen en Jenneke)

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord