Ook de 7e opschoondag een succes!

(26 april 2017, Commissaris Vastgoed en Vloot)

Ook dit jaar kenden we weer een mooie start van het seizoen met de jaarlijkse opschoondag. Het was prima klusweer en er was een mooie opkomst van de leden. Met ruim 40 mannen en vrouwen werden de opstallen van de vereniging weer zomerklaar gemaakt. Daar was slechts een kleine campagne met inschrijflijsten op de bar voor nodig geweest.

Zo werd er achter en naast de giekenloods druk gewied en geruimd. De gang achter de loods is nu weer begaanbaar en naast de loods is het terrein mooi strak getrokken en van houtsnippers voorzien. Dat geeft de vereniging een veel mooier, strakker en verzorgder aanzicht.

De afgelopen jaren was de ruimte rond de fietsenstalling al opgeruimd en uitgebreid. Het laatste ontbrekende stukje hek is nu ook ingevuld. Omdat de gevel van een nieuw verfje is voorzien en inmiddels de bovenramen van de wherryloods zijn vervangen is ook hier de uitstraling van de vereniging verder verbeterd.

Maar ook de minder zichtbare zaken werden aangepakt. De steigers zijn gespoten en de losliggende planken zijn weer vastgezet, er is onkruid gewied, er zijn boten gepoetst, het spinrag is verwijderd etc. etc.

Al met al was het een mooie en productieve dag en het is goed om vast te stellen dat er nog steeds veel leden zijn die hun steentje willen bijdragen aan het wel en wee van de vereniging.

Allen bedankt en een mooi watersportjaar toegewenst!

 

 

No comments yet.

Geef een reactie