Open Dag bij Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’

(27 mei 2015, Commissaris verenigingsleven)

Kom roeien of zeilen op zaterdag 6 juni tijdens de nationale ‘Dag van de Watersport’ !

Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ houdt op zaterdag 6 juni a.s. open huis. Jong en oud zijn van harte welkom om tussen 11.00 en 15.00 uur een kijkje te nemen bij deze actieve watersportvereniging aan de Notaris d’Aumerielaan 35 in Reeuwijk.

Stap in een boot
Bezoekers kunnen die dag op verschillende manieren kennismaken met roeien en zeilen en met een instructeur een rondje varen op de ’s-Gravenbroekseplas (dus doe sportieve kleding en gymschoenen aan). Enthousiaste vrijwilligers geven een rondleiding langs de vloot roei- en zeilboten en vertellen in het clubhuis over de verenigingsactiviteiten en het lidmaatschap.

Jong en oud
Roeien en zeilen zijn geschikt voor alle leeftijden. Vanaf 7 jaar kan men al leren zeilen. Om te gaan roeien moet een kind minimaal 9 jaar zijn. Te oud is men nooit. Met een diploma kunnen leden recreatief of in wedstrijdverband roeien en zeilen. “De Roei en Zeil is er voor iedereen” vertelt Roos Boogaard, actief lid. “Jong en oud voelen zich hier thuis. De vereniging is trots op de grote groep vrijwilligers. Zij zetten zich, naast de roei- en zeilinstructie, in voor veel andere verenigingsactiviteiten. Denk aan zeilweekends voor de jeugd, roeitochten in binnen- en buitenland en interessante winterlezingen in het clubhuis. Genoeg redenen om kennis met ons te komen maken op 6 juni”.

Meer informatie
Nieuwsgierig? Kijk op www.roeienzeil.nl en/of stuur een e-mail aan commissarisverenigingsleven@roeienzeil.nl

 

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord