Goudse Zeilweek 2015 helaas alweer voorbij!

(27 mei 2015, Zeilcommissaris)

De Goudse Zeilweek 2015 zit erop. En het was weer een super editie! Zo’n 100 boten deden dit jaar mee, een mooie stijgende lijn ten opzichte van voorgaande jaren.

De zaterdag begon nogal druilerig met regen, maar al snel klaarde het op en zeilden we de laatste wedstrijden met een prachtige wind en een heerlijk zonnetje. Zowel op de ‘s-Gravenbroekseplas als op Elfhoeven konden mooie wedstrijden gezeild worden. Sommige klassen konden er zelfs 5 varen, ook al waren er 4 geprogrammeerd.

De borrel op Elfhoeven was ook gezellig en er waren op zondag genoeg verbrande hoofden te vinden.

Zondag windstil
Op zondag was de wind ons helaas minder goed gezind. Ondanks diverse pogingen lukte het maar niet om te starten. Op de ‘s-Gravenbroekseplas mocht het helaas echt niet lukken maar op Elfhoeven is er op het laatste moment toch nog een wedstrijd uit geperst.

André Rieu
Vervolgens was het weer tijd om ons op te maken voor de hilarische prijsuitreiking. Niemand minder dan André Rieu was aanwezig om alle prijswinnaars in zijn orkest op te nemen. Iedereen op het terras zong en danste mee, het was een spektakel! En met het mooie weer en de satés van Wayan’s Catering, aangeboden door Marine Lounge & Cushions, was het nog lang erg gezellig op de vereniging.

Kijk voor foto’s en filmpjes van de wedstrijden en de prijsuitreiking op de facebook pagina van de Goudse Zeilweek.
Alle foto’s staan ook hier op de site.
En voor uitslagen klik hier.

Beide comités en ook de organisatie, Comité Goudse Zeilweek, hartelijk dank voor alle inzet!

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord