Open Dag voor de Jeugd – zaterdag 13 mei 12.00 – 14.00 uur

Met je vrienden en vriendinnen op en rond het water plezier maken en goed leren roeien en/of zeilen: dat kan allemaal bij de Roei en Zeil in Reeuwijk.

Vanaf 7 jaar leer je zeilen in een Optimist. Kinderen vanaf ca. 10 jaar leren roeien in een skiff. Maar je kan ook prima op latere leeftijd beginnen. En leren roeien of zeilen in een meermansboot. Een enthousiaste groep instructeurs begeleidt je op een speelse manier en in je eigen tempo naar je diploma’s toe. Als je het roeien of zeilen een beetje beheerst, kan je ook gaan meedoen aan wedstrijdjes.

Getalenteerde kinderen worden getraind door onze top coaches; zij doen mee aan nationale en internationale wedstrijden en vallen daar regelmatig in de prijzen. Naast het roeien en zeilen worden er leuke activiteiten georganiseerd met spellen op het water.

Kom langs op de Open Dag speciaal voor de Jeugd! En voor onze volwassen leden: heb je kinderen in je buurt van 7-17 jaar, neem ze mee en laat ze kennismaken met de fantastische faciliteiten die onze Vereniging biedt aan de Jeugd.

(27 april 2023, Roei- en Zeilcommissarissen)

No comments yet.

Geef een reactie