Opening seizoen 2022 Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’

Het nieuwe RZVG ‘watersportjaar’ wordt in 2022 officieel geopend met de ingebruikname van de lift. Mevrouw de Sauvage sr. stapt, onder begeleiding van de voormalig commissaris Vastgoed en Vloot, stralend het zonnige terras op.

Voorzitter Chris Stoffer overhandigt haar een fleurig boeket, waarbij Mw. de Sauvage monter verslag doet van haar eerste ‘ruimtereis’ en uitlegt, waarom de lift een aanwinst is voor de de toegankelijkheid van de RZVG anno 2022.

Het traditioneel hijsen van de verenigingsvlag is het sein dat de ALV op 10 april j.l. kan beginnen.

Een agendapunt is o.a. de bestuurswisseling van de voorzitter en de zeilcommissaris. Met mooie speeches en een welgemeend applaus wordt na twee bestuurstermijnen en een uitgestelde overdracht (coronaperiodes) afscheid genomen van Chris Stoffer en Willem van der Meij. Het opspelden van de gouden verenigingsspeldjes en de overhandiging van cadeaus en boeketten is het einde van een tijdperk voor beide heren.

Met het  opspelden van de zilveren verenigingsspeldjes op de revers van Ineke Verkaaik-Hogervorst (voorzitter) en Addy van der Knaap (zeilcommissaris) na de unanieme instemming door de leden tijdens de ALV gaat de vereniging een nieuw watersportseizoen in.(27 april 2022, Ineke Verkaaik-Hogervorst)

No comments yet.

Geef een reactie