Van de roeicommissaris

Kom jeugdroeien! op 21 mei
De Open Dag van 21 mei a.s. (10-14 uur), heeft als doel om jeugdleden van 10 tot 14 jaar te werven. Dan wordt er een leuke workshop georganiseerd met verschillende activiteiten om met het roeien kennis te maken. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij jeugdroeien@roeienzeil.nl. We hebben plek voor 15 deelnemers.

Nieuwe jeugdcoördinator
Josefien Kroon is onlangs aangetreden als de nieuwe jeugdcoördinator en vertegenwoordiger van de Jeugdsectie in de Roeicommissie. Zij zal samen met Els Rijnierse (jeugd instructie), Irene Wattel (junior competitie) en Toine Vergroesen (wedstrijd jeugd), en jeugdinstructeurs en -coaches de jeugdsectie verder ontwikkelen. We willen deze sectie graag laten groeien, waarbij we de intentie hebben om met z’n allen een voor de jeugd uitdagende en gezellige club te zijn, en we ook trots zijn op de vele successen die behaald worden bij het wedstrijd- en competitieroeien.

Dauwroeien, 26 mei
Mis niet deze traditionele tocht, zie de zon opgaan boven de Reeuwijkse plassen en geniet van een lekker ontbijt op onze vereniging na afloop. Inschrijven kan tot 18 mei op https://www.roeienzeil.nl/inschrijven-3-0/.

Vooraankonding roeiclinic en boordroeien
Reserveer alvast in je agenda: bij de roeiclinic op 19 juni a.s. voor de recreatieroeier en/of recente BRO-er word je gefilmd en op je verbeterpunten gewezen. Op 2 juli kan je onder leiding van Keesjan en enkele dames van Femmes Fatales kennis maken met het boordroeien. Meer informatie binnenkort op de website en in de volgende nieuwsbrief.

Plannen en Protocollen
Jouw (assistent) roeicommissaris is druk bezig om plannen en protocollen netjes vast te leggen, met als doel de organisatie van de roeisectie nog beter en transparanter te maken. Leden kunnen e.a. raadplegen bij ‘documenten, roeien’ op Mijnroeienzeil.nl.

Dutch Coastal Rowing, 10-11 september
De DCR (Dutch Coastal Rowing Club) organiseert een 2-daagse ‘monstertocht’ op de Oosterschelde die de naam draagt van haar onlangs overleden voorzitter en oud RZVG lid: Guus van Wechem. Stuur een email naar info@dutchcoastalrowing.nl , o.v.v. GvW tocht, voor meer informatie, c.q. inschrijving.

(27 april 2022, Gwen en Jenneke)

No comments yet.

Geef een reactie