Van de Commissaris Verenigingsleven

Rookvrij: Persmoment op 7 mei a.s.
In het Nationaal Preventieakkoord hebben NOC*NSF en de sportbonden met het ministerie van VWS de ambitie vastgelegd dat uiterlijk in 2025 alle sportverenigingen en sportevenementen rookvrij zijn. Door een rookvrij sportterrein geven we kinderen het goede voorbeeld en wordt schadelijk meeroken voorkomen. Onze vereniging is sinds de ALV van 10 april jl. rookvrij. De leden hebben hier unaniem mee ingestemd.

Op 7 mei a.s. om 10.45 uur zal wethouder Michiel Bunnik (sport) van Gemeente Gouda samen met onze voorzitter Ineke Verkaaik een stoeptegel plaatsen als teken van rookvrij. Leuk als er wat toeschouwers zijn!

 

Mix it up!
Op 11 juni wordt alles gemixt! Schrijf je nu al in voor een programma waarin je zelf je eigen mix maakt. Wat wil je graag doen? Ga je roeien en/of suppen, of kies je voor een activiteit met een edon en zeilen? Hoeveel clinics wil je doen en doe je ook mee met de ludieke slotactiviteit in teamverband? Mix je eigen programma!

Rond 17.00 uur start de DJ zijn mix terwijl jij kunt genieten van een BBQ en misschien een gemixte cocktail…Into the mix! Kom alvast in de sfeer: https://youtu.be/AoDwisM6-_A

Inschrijven via e-captain: Kosten: € 25,00 start: 14.30-21.00 uur

 

Fototalent
In onze vereniging is veel talent aanwezig en ontstaan. Op het gebied van roeien én zeilen in ieder geval! Andere talenten van onze leden blijven vaak verborgen. Zo zou het kunnen dat wij bijvoorbeeld op het gebied van fotografie óók toppers in huis hebben. Zij kunnen dit nu openbaar maken!

Wij zijn op zoek naar fotomateriaal dat een plekje zal krijgen aan de gevel van ons pand. Wie maakt er mooie sfeerimpressies van de watersport en de Reeuwijkse plassen en wil dat met ons delen? Mail commissarisverenigingsleven@roeienzeil.nl

(26 april 2022, Commissaris Verenigingsleven)

No comments yet.

Geef een reactie