Pandemie laait weer op!

(29 september 2020, Voorzitter)

Wat was het fijn dat we deze zomer door hebben kunnen sporten. In het begin nog wat gemankeerd, maar langzaam maar zeker kon er meer. Daar komt nu verandering in, want er komen weer veel nieuwe Covid-patiënten bij.

Ook onze studerende dochter is even ziek geweest. Dat vraagt nogal wat van het gezin: dubbele quarantaine, gezin thuis en zieke op eigen kamer. Onze quarantaine is voorbij en iedereen is hersteld of gezond gebleven.

Helaas is het aantal besmettingen in Nederland zó toegenomen, dat er weer beperkende maatregelen nodig zijn. De komende 3 weken gaan de sociëteit en het terras dicht. Je mag sporten maar zoals onze premier zei, na het sporten mag je geen chocolademelk blijven drinken. Kom dus net vóór het sporten naar de vereniging, verzamel beneden met inachtneming van de 1½ meter afstand. Na het opruimen van de boten moet je zonder te dralen het verenigingsterrein verlaten. Het is niet toegestaan om meegebrachte koffie of andere drankjes te nuttigen op de vereniging. De kleedkamers en de toiletten blijven wel open.

Omdat het op zaterdagochtend druk is op de steigers zullen we weer gaan werken met een ‘geel hesje’ van 8.00 uur tot 12.00 uur. Na twaalven en op zondagochtend is dat niet nodig. Volg s.v.p. de instructies van ‘de gele hesjes’ op.

Het afgelopen jaar hebben we met elkaar de Corona maatregelen goed doorstaan. We zullen totdat het vaccin er is, hopelijk al in het begin van 2021, nog even moeten volhouden. Ik weet zeker dat wij dat kunnen, blijf gezond en take care…

Ook nog GOED NIEUWS
Laura van den Acker en Femke van den Berg hebben opnieuw het ONK RS Feva gewonnen. Zo jong en dan al voor de 2e keer Nederlands Kampioen. Dat is nog eens een geweldige prestatie; meiden van harte gefeliciteerd!

No comments yet.

Geef een antwoord