Piraat-ig weekend Young Ones!

(22 juni 2016, Iris Hendriks)

Afgelopen weekend was het zover: het jeugdbestuur had de ‘Young Ones’ georganiseerd. Er hebben 30 kinderen genoten van een ‘piraat-ig’ weekend optimistzeilen. Alle instructeurs waren zaterdag al vroeg op de vereniging om de laatste voorbereidingen voor het piratenweekend van de ‘Young Ones’ te treffen.

Om half 10 arriveerden alle piraatjes en gingen ze lekker het water op. Er stond redelijk wat wind. Na de lunch zijn sommige piraten naar de Twaalfmorgen gegaan om spelletjes te doen. Anderen hebben nog lekker gezeild.
’s Avonds heeft iedereen genoten van heerlijk door Michael bereide pasta Bolognese. Voor de avond stond er een nachtspel op het programma. Met motorbootjes naar de Twaalfmorgen en op zoek naar verstopte instructeurs. Die hadden stukken van een landkaart waarmee de schatkist gevonden kon worden. In het donker in de motorboten terug naar de vereniging was erg spannend. Om half 1 lag iedereen in zijn bedje.
Na een lekker ontbijt op zondag werd er weer heerlijk gezeild. Er scheen een fijn zonnetje. In een optimist, randmeer of motorboot was het erg gezellig. De dag werd afgesloten met, door ouders gebakken, pannenkoeken.
Hartelijk dank aan alle jeugdinstructeurs: Emma, Sabine, Merel, Hugo, Iris, Roelf, Annick, Pieter en de walploeg Marlous en Thom. Speciale dank aan opperpiraat Alex.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Young Ones 2016″]

 

No comments yet.

Geef een reactie