Presentatie sponsorplan

(25 september 2017, Sponsorcommissie)

Op vrijdagmiddag 27 oktober a.s. zal de sponsorcommissie tijdens een gezellige borrel haar sponsorplan presenteren.

Voordat wij met het sponsorplan externe partijen gaan benaderen, willen wij graag de eerste keuze aan onze leden laten. Een ieder die onze vereniging een warm hart toedraagt, geïnteresseerd is in een bijzondere sponsormogelijkheid of meer wil weten over de doelen die in het sponsorplan staan omschreven, is van harte welkom op deze bijeenkomst.

Wij zouden graag onze krachten bundelen. Zo stellen wij voor dat leden gezamenlijk één van de grotere opties uit het sponsorplan kiezen en verwezenlijken. Hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijker de bijdrage per persoon/bedrijf zal zijn.

Vanzelfsprekend biedt het sponsorplan ook interessante sponsormogelijkheden aan individuele deelnemers. Een sympathieke bijdrage zou b.v. het sponsoren van onze instructeursteams zijn. Zij staan altijd voor onze vereniging klaar en het zou toch fantastisch zijn om deze teams te kunnen voorzien van een mooi wind- en waterdicht jack, met daarop jouw bedrijfsnaam / de naam van de instructeur.
Vanzelfsprekend biedt de vereniging op haar beurt een aantal mooie tegenprestaties, waarover wij je op deze bijeenkomst graag alles vertellen…

Wij verwelkomen je graag op vrijdag 27 oktober! Vanaf 16.30 uur staat een mooi glas wijn voor je klaar. De presentatie zal rond 17.00 starten.

Graag tot dan, met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’
Wim Fabrie
Marjolijn Hendriks
Liliane Berk

No comments yet.

Geef een reactie