Zeilen iets voor jou?

Eerder gezeild?

Heb je eerder gezeild bij een (studenten-)zeilvereniging of (scouting-)club, dan weet je wat het is! Kom vooral genieten van de vele mogelijkheden die er zijn. Rustig zeilen met toerboten op eindeloze plassen of knallen tijdens zeilwedstrijden. Het kan allemaal en nog veel meer bij Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’.

Nog nooit gezeild?

Dan gaan we je daar natuurlijk bij helpen. Met een kleine klas kun je meedoen aan de eerste instructielessen. Je zeilt zo’n vier weken samen in het plassengebied. Je leert de onderdelen van een zeilboot, leert zeilen en sturen en je komt zo langs de mooiste plekken. De Reeuwijkse Plassen bieden je eindeloos genieten van natuur, stilte en vergezichten. Je bent lekker op het water bezig en na afloop is het altijd gezellig in het verenigingsgebouw. Bijna elke maand zijn er activiteiten, zeiltochten of andere evenementen. Jij kunt meedoen wanneer je wilt al moet je voor een select aantal evenementen kunnen aantonen dat je enig niveau hebt.

Wie zoeken we?

Mensen die willen genieten. Mensen die houden van water, mooie natuur en gezelligheid. De meeste nieuwe leden komen er helaas te laat achter wat er bij deze vereniging allemaal mogelijk is. Met alle leeftijden ben je welkom, en voor ieder is er wat wils. Zowel voor de jeugd als de volwassen leden zijn er genoeg mogelijkheden. Zeilen is voor alle leeftijden. Ook als 60-plusser kun je bij ons terecht. Je hebt hoogstens een beetje spijt dat je er niet eerder mee bent begonnen…

Interesse?

Meld je aan op de website, of lees verder onder Menu, Vereniging, Lidmaatschap.
De introductiecursus start 13 april 2024.