Reeuwijk Raid 2017

(19 september 2017, Chris ten Hoopen)

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober a.s. wordt vanuit GWV Elfhoeven de Reeuwijk Raid gevaren.

De Reeuwijk Raid is een evenement dat voor de 14e keer wordt georganiseerd voor gaffel getuigde schepen, houten schepen en klassieke jachten. Deze schepen komen vanuit het hele land en daarbuiten. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Jachtwerf Rik Homan. Dit jaar worden tussen de 30 en 40 boten verwacht. Zaterdag om 11 uur is het palaver.

Zaterdag is de wedstrijd, waarbij de boot die voorop ligt weer achter aan moet sluiten. De boot die het meeste vooraan heeft gelegen heeft gewonnen. De wedstrijd wordt gevaren op de Elfhoevenplas, op klein Elfhoeven en richting Twaalfmorgen.

Zondag is er een toertocht over alle plassen, afhankelijk van de weersomstandigheden. ‘s Middags om 15.00 uur worden de schepen weer terug verwacht.

Leden van Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ worden ook uitgenodigd om deel te nemen of gewoon gezellig te komen kijken naar al het moois dat er rond zal varen.

Inschrijven kan onder vermelding van bootnaam, type, lengte en zeiloppervlak. Tevens de na(a)m(en) van de bemanning en het mobielenr. van de schipper. Stuur deze info naar: info@jachtwerfrikhoman.nl

 

No comments yet.

Geef een reactie