Roeitochten in 2016

(28 februari 2016, Roeicommissaris)
Ook voor 2016 hebben we een aantal roeitochten in de planning staan. Inschrijving staat deels open, hoewel nog niet alle details voor alle tochten al bekend zijn.

Donderdag 5 mei: Dauwroeien op Hemelvaartsdag. Roeien in de vroege ochtend en dan bij terugkomst genieten van een ontbijt op de vereniging (EUR 5). Inschrijving open: klik hier.

Zaterdag 18 juni: de Linschotertocht. Een dagtocht naar Linschoten en Woerden en terug via Nieuwerbrug. Inschrijving open: klik hier.

Zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus: de Nautilustocht. Vanuit de vereniging varen we met C- vieren naar roeivereniging Nautilus Rotterdam aan de Maas, gebruikmakend van het tij. De heentocht is op zaterdag, de terugtocht op zondag. Het is mogelijk zowel heen als terug te roeien, maar ook inschrijving voor 1 dag is mogelijk.  Inschrijving staat open: klik hier.

Zaterdag 24 september: de Lichtjestocht.  We gaan met eigen boten naar Amsterdam om mee te doen met de door Willem 3 georganiseerde Lichtjestocht. Inschrijving staat nog niet open.

Zaterdag 29 oktober: de Snerttocht. Ter afsluiting van het seizoen wordt de Snerttocht geroeid. Inmiddels een klassieker binnen onze vereniging. Inschrijving staat nog niet open.

No comments yet.

Geef een antwoord