Inschrijving roeiopleidingen 2016 geopend!

(28 februari 2016, Roeicommissaris)
Voor de roeiopleidingen in 2016 stond al een aantal mensen op de wachtlijst, maar het is voor de meeste opleidingen nog mogelijk je in te schrijven. Je hebt keuze uit de volgende opleidingen:

Basis Roeiopleiding (BRO): speciaal voor nieuwe leden en leden die willen leren roeien. Geroeid wordt in C-vieren. De opleiding start begin april en er wordt tweemaal in de week geroeid. Er is een groep voor de dinsdagavond en de zaterdag einde-ochtend en een groep voor de donderdagavond en zondag einde-ochtend. Er zijn nog plaatsen beschikbaar in beide groepen.

Voortgezette Roeiopleiding (VRO): voor diegenen die zich na de BRO nog verder willen bekwamen. Twee groepen op de woensdagavond: voor de recreatieve roeier en voor de sportievere roeier. Ook hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Skiffinstructie: deze opleiding zit al vol.

Cursus Ongestuurd Roeien (COR): op elkaar kunnen vertrouwen, heldere commando’s geven en goede beheersing van de roeitechniek. Alle ingrediënten die nodig zijn om te leren roeien in een ongestuurde C3.  De cursus is gepland op woensdagavonden vanaf begin april en heeft nog een paar plaatsen beschikbaar.

Jeugdroeien: voor de jeugd. Leren roeien in een skiff. Op woensdagmiddag en zaterdag einde-ochtend.

Er is veel belangstelling voor alle opleidingen, dus wees er snel bij om je nog in te schrijven!

Klik hier om naar de inschrijvingenmodule te gaan.

No comments yet.

Geef een reactie