Vacaturebank voor verenigingswerk van start

(30 mei 2016, Voorzitter)
Zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging. Dat is op de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ zeker van toepassing. Wij hebben een groot terrein en veel steigers. Een fraai gerenoveerd clubhuis waar nog steeds veel aan te verbeteren valt. Wij hebben een grote vloot roei- en zeilboten die kleiner en groter onderhoud nodig hebben. Bovendien hebben wij veel leden die ook willen leren roeien of zeilen. En alle leden willen op z’n tijd vertoeven in onze mooie sociëteit.

Inmiddels helpen al heel veel vrijwilligers om onze vereniging draaiend te houden. Maar helaas hebben wij nog meer handen nodig om onze vereniging goed te laten functioneren. Nu zet ongeveer 10 tot 15% van onze leden zich in voor onze vereniging.

Vaak weten wij, bestuur en allerlei commissieleden, niet precies wie wat zou willen doen bij onze club. Aan de andere kant weten veel leden niet welke taken in onze vereniging nog invulling behoeven. Kortom, vraag en aanbod zouden beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Om vacatures in onze club zichtbaarder te maken starten wij op onze website met een:

VACATUREBANK VOOR VERENIGINGSWERK

Hieronder staat een link naar deze webpagina. Kijk af en toe eens op deze webpagina of er iets op staat wat je aanspreekt. Staat op de vacaturebank niets van jouw gading, maar wil je toch ergens je steentje aan bijdragen, schroom dan vooral niet om jouw wensen kenbaar te maken aan het bestuur. Wij zorgen wel dat je vraag op de goede plek terecht komt. Er zijn taken die veel, maar ook veel taken die maar een beperkte inzet qua tijd vragen.

Wat zou het mooi zijn als het percentage leden dat zich voor verenigingswerk inzet zou verdubbelen!

Klik hier om direct naar de vacaturebank te gaan.

No comments yet.

Geef een antwoord