RZVG – zeilers in de prijzen tijdens Combi Rotterdam!

(31 mei 2016, Zeilcommissaris)
Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse Combi Rotterdam. De Combi Rotterdam is een serie van 8 wedstrijddagen, georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam. Plezier en sportiviteit staan voorop bij de Combi-wedstrijden, verder is het de ideale manier om kennis te maken met het wedstrijdzeilen en zich hierin verder te ontwikkelen.

In Reeuwijk wordt op de zaterdag altijd bij GWV Elfhoeven gevaren en op de zondag bij ons op de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’. De zaterdag was een mooie dag waarbij regen en onweer voorspeld werden, maar uiteindelijk was het een zonovergoten zeildag met een licht windje. Zeilers van onze vereniging deden mee in de Optimist C en -D en RS Feva klasse. En niet onverdienstelijk! Sjoerd Schouten wist de eerste plaats in de Optimist C te veroveren en Dominique Moret werd 2e, mooie prestaties van deze twee jongens! In de optimist D, alleen met zeilers van onze vereniging,  werd Mauri de Keizer overtuigend 1e! In de RS Feva klasse vochten Dirk Elderenbosch en Otto de Fraiture een mooi gevecht uit en werden knap 2e!

Alsof deze resultaten al niet mooi genoeg waren werd daar zondag nog een schepje bovenop gedaan. Wederom waren er winnaars en dit keer in zowel de Optimist C, -D en RS Feva!SAMSUNG CSC Dit keer was Dominique Moret oppermachtig in de Optimist C en werd Sjoerd Schouten derde. In de Optimist D was het dit keer Quentin Fabrie die er met de hoofdprijs vandoor ging!
Dat het in de RS Feva klasse spannend was, was zaterdag al duidelijk. Op zondag deden ze daar nog een schepje bovenop want nu wisten Dirk en Hugo te winnen!

Het is top om te zien dat er zoveel zeilers enthousiast zijn voor het wedstrijdzeilen!
In de Optimist C deden mee: Sjoerd Schouten, Dominique Moret, Jeroen Sarton en Nienke Elderenbosch.
In de Optimist D deden mee: Quentin Fabrie, Mauri de Keijzer, Coen Rutjes, Raun de Keijzer, Sebastiaan Boeve en Luc van Dam.
In de RS Feva deden mee: Dirk Elderenbosch en Otto de Fraiture, Pieter Bokhoven en Olivier Elderenbosch.

De RZVG heeft als comité voor de Optimist C en -D baan gefungeerd.

Vanaf het startschip zijn veel foto’s gemaakt. Klik hier voor de foto’s.
En hier voor de foto’s van de prijsuitreiking.
Alle uitslagen zijn hier te vinden.

No comments yet.

Geef een reactie