Van de roeicommissaris

Dit jaar verwelkomen we zo’n 32 BRO-ers, een 10-tal zij-instromers en een paar jeugdleden. We wensen jullie een fantastische tijd toe op onze Vereniging!

Opleidingen
Alle opleidingen voor volwassenen zitten vol; we houden een paar plekken in reserve voor onlangs gestarte BRO leden die wellicht dit jaar nog de VRO kunnen doen en we proberen een aantal extra plaatsen te organiseren in de BRO-2 die start in juli. Eind mei wordt hierover de knoop doorgehakt.

Bij de jeugd is nog plek; kinderen zijn van harte welkom om een proefles te volgen om na te gaan of het roeien iets voor ze is.

Dauwroeien, 9 mei
Deze traditionele tocht vindt weer plaats op Hemelvaartsdag. Gezellig samen een ‘rondje plas’ op onze prachtige Reeuwijkse plassen met hopelijk een mooie zonsopgang; daarna een lekker ontbijt op onze Vereniging. Inschrijven kan t/m 7 mei.

En het blik was voor…
Elders in de nieuwsbrief aandacht voor de jeugd die weer geweldig gepresteerd heeft. Maar laten we ook de masters niet vergeten! Bij de AA race in Alkmaar hebben zowel Opzij als Les Animaux blik getrokken, en zijn de Vet-8 en Volantes in het linker rijtje geëindigd. Goed gedaan!

Schoolclinics
We zoeken nog een aantal vrijwilligers voor begeleiding van het roeien bij Optimist on Tour in juni. Als je een ochtend of middag op 12-15 juni beschikbaar bent, neem dan graag contact op met de roeicommissaris.

Nieuwe skiffs gearriveerd
En tot slot, bij de ALV van eind april zijn weer twee nieuwe boten gedoopt: jeugdskiff Rafox en lichte skiff Cettia Cetti. We wensen hen en haar bemanning een behouden vaart!

(27 april 2024, Gwen en Jenneke)

Comments are closed.