Van de roeicommissaris

Geslaagd!
De BROcursus heeft inmiddels 16 geslaagde cursisten afgeleverd. Gefeliciteerd! In oktober wordt het derde en laatste examen afgenomen, dus dit aantal zal zeker oplopen. De deelnemers aan de COR hebben druk geoefend deze zomer en zullen binnenkort vernemen of zij een COR aantekening krijgen. Laatste schouw van de skiff cursisten is van 5-9 september, daarna weten we hoeveel skiff-2-ers examen gaan doen op 24 september.  Diploma’s zullen op het eindfeest in oktober worden uitgereikt.

Boordroeien
Inmiddels zijn er twee nieuwe boordroeiploegen opgericht: een damesploeg, die gecoacht wordt door Lisette en Nancy van Femmes Fatales. En een herenploeg, gecoacht door Edward van Les Animaux. Het zou mooi zijn als het boordroeien populairder wordt op onze vereniging. En wie weet, misschien ontstaat er nog wel een nieuwe wedstrijdploeg voor de 8…  

De Boordroei Clinic van 3 september is vol en heeft een kleine wachtlijst. Als je interesse hebt geef je dan toch op. Dan gaan we kijken of er nog een clinic georganiseerd kan worden. 

Kennismaken met glad roeien
Graag willen we de doorstroom naar andere roeigeledingen zo laagdrempelig mogelijk maken. Daarom zijn we blij met het nieuwe initiatief dat zowel deelnemers aan de BROcursus als de GM-training binnenkort een ‘lesje glad’ krijgen. Wellicht worden zo meer leden enthousiast voor het glad roeien. 

Lichtjestocht op 9 september
Voor de Lichtjestocht zijn nog voldoende plaatsen. Dus meld je aan! 

Goudse Mijl
En tot slot iedereen van harte succes gewenst bij de Goudse Mijl. We hopen op veel deelnemers en mooie prestaties. Meer info over onze jaarlijkse wedstrijd in deze nieuwsbrief.
Het zal duidelijk zijn dat op zondag 18 september a.s. alles de gehele dag in het teken staat van de Goudse Mijl; er kan die dag dus niet vrij geroeid en gezeild worden.

 

No comments yet.

Geef een antwoord