Van de voorzitter……uit het bestuur

(28 januari 2019, Voorzitter)

Af en toe wordt mij gevraagd over welke onderwerpen we zoveel uren vergaderen? Daarom vanaf nu zo af en toe een ‘uit het bestuur’.

De afgelopen vergadering hebben we de jaarkalender, roeien, zeilen etc. op elkaar afgestemd. Wanneer de Opschoondag, Open Dag, ALV’s, instructie weekenden, enz.? Als jullie dit stukje lezen zullen jullie zien hoeveel evenementen er al in de agenda staan.

Daarnaast hebben we de voortgang van bouwactiviteiten op de Elfhoevenlocatie besproken. De vergunning is, zoals jullie misschien al hebben vernomen, door de projectontwikkelaar ingetrokken. Er zullen ongetwijfeld nieuwe plannen komen. Hoe kunnen we er voor zorgdragen dat ons laantje veilig en bereikbaar blijft, is aan de ene kant onze zorg. Aan de andere kant willen we wél ruimhartig aan plannen voor de Elfhoevenlocatie meewerken.

We hebben als laatste grote item het veranderingsproces van de roeiopleiding besproken. De roeiopleiding gaat flink op de schop. Minder lessen, meer gerichte zelftraining. Gebruik van speciale trainingsboten, stabiele polyethyleenboten, maar wel met het goede roeigevoel (zie foto). Het is goed om te zien met hoeveel positieve energie het veranderingsproces op gang is gekomen. Het is wel een hele klus en ik hoop dat de instructeurs nog wat helpende handjes krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat brengt mij bij het laatste punt, het verenigingswerk. De commissie is op sterkte en de eerste vergadering volgt al snel. Al in de voorjaars ALV hopen wij jullie over de resultaten te kunnen informeren.

 

No comments yet.

Geef een reactie