Van uitstel komt geen afstel: Laser Bejaarden Weekend 11-12 juli

(15 juni 2020, Zeilcommissaris)

Zoals bij veel activiteiten dit seizoen gaat niet alles zoals we zouden willen. De beperkingen van het RIVM zitten ons, ondanks de verruiming, wel een beetje dwars. Helaas moesten wij ons laser bejaarden weekend uitstellen, maar we hebben inmiddels een nieuwe datum kunnen prikken: het weekend van 11/12 juli a.s.

Dus ben je een beetje stijf van het altijd maar op dat bankje zitten in de centaur of randmeer? Kom dan nu écht zeilen in een laser of een splash.

Voorproefje laserzeilen

Gedurende dit weekend maak je kennis met zeilen in een zwaardboot. Als je al verder gevorderd bent bestaat de mogelijkheid examen te varen, zodat je in de toekomst ook zelfstandig met de laser of splash op pad kunt. Let op, je kunt nat worden, wetsuit en zwemvest (niet opblaasbaar) zijn verplicht.

Aangezien we (zoals het nu lijkt) alleen in de eenmansboten (en helaas niet in de tweemans vago) kunnen varen is het aantal plaatsen beperkt, dus schrijf je snel in.

Robin Arens is jullie hoofdinstructeur in dit weekend.

Voor de goede orde:
Er wordt gezeild in de eenmans splash of laser.

Deelname kan slechts door A- en studentenleden. Je moet in bezit zijn van zwemdiploma’s A en B, een WA-verzekering, een (niet automatisch) zwemvest en adequate zeilkleding (wetsuit).

Noch Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’, organisatie of instructeurs zijn aansprakelijk voor enige schade, ontstaan door deelname aan deze activiteit.

 

No comments yet.

Geef een reactie