Vooruitblik op de winter

(27 november 2016, Zeilcommissaris)

Bij het schrijven van dit stuk werken de wedstrijdzeilers hun laatste training af in samenwerking met Elfhoeven. Een leuk initiatief waarvan we hopen dat er hierdoor nog meer getalenteerde wedstrijdzeilers boven komen drijven. In de komende maanden zullen zij op de vrijdagavonden gezellig eten op de vereniging en hun kennis op diverse gebieden bijspijkeren. Dat worden toppers!

Vanuit de zeilcommissie zijn we uiteraard ook alweer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De kalender voor 2017 wordt samengesteld, de data voor de opleidingen en overige evenementen worden geprikt en ook de opleidingen van de jeugdinstructeurs hebben onze aandacht. Er wordt weer hard gewerkt aan een goed programma om de instructeurs op niveau te houden en te krijgen en om nieuwe instructeurs aan te trekken; een continue uitdaging!

Ook willen we deze winter lezingen organiseren. We hebben daar wat ideeën over, maar als jullie nog goede suggesties en/of contacten hebben voor een winterlezing; mail ze gerust naar zeilcommissaris@roeienzeil.nl ! Daarnaast is het de bedoeling om stil te staan bij het thema ‘Veiligheid’. De plannen staan nog in de kinderschoenen, maar het is in ieder geval de bedoeling om al onze instructeurs daarbij te betrekken: veiligheid staat voorop!

Ten slotte zullen we uiteraard alle vrijwilligers weer bedanken tijdens het zeilersdiner. Altijd een gezellig moment om terug te kijken naar alle mooie activiteiten van afgelopen seizoen en met elkaar weer enthousiast te worden van alles wat komen gaat.

Kortom, de winter komt eraan maar we zitten nooit stil.

Tot snel op de vereniging!

 

No comments yet.

Geef een reactie