Coachroeien

(26 november 2016, Roeicommissaris)

In navolging van het succesvolle coachzeilen zullen we binnenkort met een nieuw concept beginnen: het ‘coachroeien’. Een voor alle leden van de RZVG (gecertificeerd voor het roeien in gestuurd C-materiaal) openstaande roeimogelijkheid, met coaching door een ervaren instructeur, waarop via de website kan worden ingeschreven. 

Doelstelling van het coachroeien is te voorzien in het ondersteunen van de bij vele beginnende roeiers levende wens, om na afronding van de BRO nog beter te gaan roeien en meer inzicht in het gedrag van de boot te ontwikkelen. 

Als basis van de roei- en stuurtechniek worden de betreffende modules uit het lesboek BRO (Basis Roei Opleiding) gebruikt.

Het coachroeien staat ook open voor roeiers met al wat meer ervaring die hun techniek willen bijschaven. Overigens ook een prima manier om meer mensen binnen de vereniging te leren kennen.

We voorzien nu om het coachroeien op zowel een doordeweekse dag als een moment in het weekend aan te bieden. Houd de website in de gaten want e.e.a. zal daar zeer binnenkort worden geïntroduceerd.

No comments yet.

Geef een reactie