Zeilwedstrijden in 2016

(30 maart 2016, Zeilcommissaris)
Naast onze zeilinstructie vinden er ook altijd diverse wedstrijden plaats. Op onze vereniging zijn er diverse momenten waarop er (laagdrempelig) meegedaan kan worden met zeilwedstrijden.

Zomerwedstrijden
Op 17 april vindt de eerste zomerwedstrijd van het seizoen plaats. De zomerwedstrijden zijn het vervolg van de vroegere onderlinge wedstrijden. Voor wie de paashaaswedstrijden nog te vroeg kwamen, kan er nu op een laagdrempelige manier een start gemaakt worden met het wedstrijdzeilen. Deze
eerste wedstrijd zal bij ons op de ‘s-Gravenbroekseplas gevaren worden. Eerste start is 11.00 uur en inschrijven kan via deze link.
De 2e zomerwedstrijd is op 26 juni op Elfhoeven. Inschrijven kan via deze link.
De 3e zomerwedstrijd is op 25 september op de RZVG.
De serie wordt afgesloten met de Bekerwedstrijden op 2 oktober op Elfhoeven.

Goudse Zeilweek
Daarna is het op 14 en 15 mei tijd voor de 75e Goudse Zeilweek. Een jubileumjaar dus! Dit jaar verwachten we een record aantal deelnemers en het Comité Goudse Zeilweek is druk bezig om er een spetterend evenement van te maken, waarbij goede wedstrijden en gezelligheid centraal staan.
Kijk op www.goudsezeilweek.nl voor informatie en om in te schrijven! Zorg dat je er bij bent!

Combi Rotterdam
Op 28 en 29 mei keert de Combi Rotterdam weer terug naar Reeuwijk. Traditiegetrouw wordt er op zaterdag op Elfhoeven gevaren en op zondag bij ons op de ‘s-Gravenbroekseplas. Het is een prachtig gezicht om zo’n groot aantal boten op onze plas te zien varen. Maar nog mooier is dat onze jeugd ook mee kan doen. Voor de instappers die voor het eerst kennis willen maken met zeilwedstrijden is de combi D-klasse in het leven geroepen, voor iets meer ervaren zeilers de C-klasse. En als je al een tijdje wedstrijden zeilt zijn er de B- en A-klasse.
De Combi is onderdeel van de zeilinstructie en altijd zeer leuk om aan mee te doen.
Kijk op www.combi-rotterdam.nl voor meer informatie en om in te schrijven.

No comments yet.

Geef een reactie