World Rowing Cup

Foto Merijn Soeters

(7 juli 2019, Organisatie WRC)

Dit jaar vinden op de Willem-Alexanderbaan in Rotterdam-Zevenhuizen de finales van de World Rowing Cup 2019 plaats, gecombineerd met de Koninklijke Holland Beker.

Het belooft een fantastisch en spectaculair evenement voor Nederland te worden. De mondiale roeitop is aanwezig om elkaar te testen in aanloop naar de Olympische Spelen die in 2020 in Tokyo worden gehouden. Er worden circa 700 atleten en nog eens 400 begeleiders en officials verwacht.

Het programma loopt van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli (het laatste weekend vóór de laatste schoolweek in midden Nederland, in aanloop naar de vakantie) en we verwachten meer dan 10.000 bezoekers gedurende deze drie dagen.

Via bijgaande link kun je kaarten bestellen: https://rotterdamregatta.com/ en meer informatie over de wedstrijden krijgen.

Vrijwilligers gezocht!
De organisatie is op zoek naar hulp om dit grootse event neer te zetten. Voor vrijwilligers is het de ultieme kans om van ontzettend dichtbij kennis te maken met de roeisport op internationaal topniveau.

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een waanzinnig toernooi met het mooiste roeigeweld van de wereld? Klik op https://rotterdamregatta.com/volunteers/en lees snel verder!

No comments yet.

Geef een antwoord