Zeeland Zeilweekend 2020

(19 februari 2020, Jan Willem Janse)

Na succesvolle edities in 2018 en 2019 wordt ook in 2020 weer een Zeeland Zeilweekend georganiseerd van vrijdagavond 18 september t/m zondagavond 20 september.

Programma
Aanvang: vrijdagavond rond 17.00 uur in Sint-Annaland. Met elkaar eten aan boord en in geval van mooi weer kunnen we ook ‘s avonds al een stukje zeilen. Terug in de haven, relaxte avond en een goede nachtrust.

Zaterdagochtend vertrek rond 9.00 uur. Afhankelijk van wind(richting) en getij bepalen we de route. Lunch aan boord of aan de wal naar eigen keuze bemanning. ‘s Middags varen we naar een van de mooie havenplaatsjes aan de Oosterschelde, waar we ‘s avonds zullen dineren.

Zondag ziet het programma er ongeveer gelijk uit maar dan met eindbestemming thuishaven St.- Annaland. We sluiten het weekend af met een gezamenlijk diner en gaan dan rond 21.00 weer huiswaarts.

We overnachten aan boord. Houd er dus rekening mee dat de privacy aan boord beperkt is. Mede hierom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen, dat voorafgaand aan de inschrijving zelf een bemanning moet worden samengesteld.

Interesse?
Kijk dan even verder op https://www.roeienzeil.nl/evenement/zeeland-zeilweekend-2020/ voor verdere info en de wijze van aanmelden en inschrijven.
Je kunt je aanmelden als geïnteresseerde; daarna stel je zelf met andere deelnemers/ geïnteresseerden een bemanning samen. Als complete bemanning kun je inschrijven voor het weekend.

Met vragen kun je contact opnemen met:
Mieke Hoogweg mailto:miekehoogweg@gmail.com
Jan Willem Janse mailto:jw.janse@hetnet.nl

VoorbereidingenZeeland Zeilweekend 2020
Als voorbereiding wordt in het voorjaar op 11-3, 18-3, 25-3 en 1-4 een training Klein Vaarbewijs 2 gegeven. Nuttig als je het diploma KVB 2 wilt gaan halen; leuk en leerzaam als je beter voorbereid op getijdenwater als de Oosterschelde wilt gaan varen.

 

 

 

No comments yet.

Geef een antwoord