Zeilevenementen in september

(31 augustus 2018, Zeilcommissaris)

Zondag 23 september a.s. wordt de laatste zomerwedstrijd van dit seizoen gevaren op de ’s-Gravenbroekse plas bij onze eigen Roei- en Zeilvereniging. Er zal worden gestart in de Eenmansklasse, Meermansklasse (wedstrijdboten) en een Toerklasse met Randmeren, Tourings en Polyvalken.

Na de leuke en succesvolle wedstrijdtrainingen en de wedstrijdjes op woensdagavond, is dit een uitgelezen kans om in een groter deelnemersveld je zeilkunde en -kunsten te meten. De 4 Randmeren kunnen deelnemen en ook met de Centaurs is er prima in de toerklasse mee te doen. (Er ligt in de zeilenloods een Genua (geel) voor een Centaur, die voor deze gelegenheid natuurlijk prima te gebruiken is!).

Meld je aan, individueel of als team (2 of 3 personen), dan kunnen we samen een goede bootindeling vaststellen. Aanmelden kan bij wedstrijdzeilenrandmeren@roeienzeil.nl

Zeilers in de Toerklasse s.v.p. verzamelen om 9.45 uur in de sociëteit, zodat we de bootindeling kunnen bespreken en nog een korte wedstrijdvoorbereiding kunnen doen. De eerste start zal om 11.00 uur zijn. Zowel vóór als na de lunch worden enkele wedstrijdjes gevaren.

Verder zoeken we nog deelnemers voor onze Randmeren Advance, die in de Meermansklasse mee willen doen en Laser-, Splash -en RS Feva-zeilers voor de Eenmansklasse.

Een week later, op zondag 30 september a.s., worden op de Elfhoevenplas de bekerwedstrijden gevaren. Daarin komen meer klassen op het water: 16m2, Laser, Laser Radial, O-Jol, Splash, Valk, Randmeer, RS 500, maar ook een open klasse, waarin de tourboten kunnen uitkomen.

Inschrijven kan via www.elfhoeven.nl/bekerwedstrijden

No comments yet.

Geef een reactie