Zeilinstructieweek

(26 mei 2019, Organisatie Zeilinstructieweek)

Vanaf zondag 25 t/m vrijdag 30 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek weer plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers, Splashes en verschillende kielboten. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen zullen doorgebracht worden onder begeleiding van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek! Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig, en ook deze theorie zal tijdens de week behandeld worden!

Het inschrijfgeld bedraagt €110,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue! Inschrijven kan via de site van de vereniging.

Inschrijven voor Kielbootinstructie tijdens de Zeilinstructieweek kan via deze link.

Inschrijven voor Optimistinstructie tijdens de Zeilinstructieweek kan via deze link.

Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Splash-, Laser- en Laser Vago-instructie en de RS Feva-instructie tijdens de Zeilinstructieweek.

No comments yet.

Geef een reactie