Maandagavond Laser lessen

(2 juni 2019, Annapaola van Leeuwen)

Afgelopen zomer na de grote zeilweek bleek er bij meerdere leden de wens te zijn om aan de slag te gaan met het zwaardboot zeilen. Door de drukke agenda’s bleken de reguliere weekendlessen wat lastig te zijn.

Gelukkig hebben we Robin bereid gevonden om op de maandagavond in het naseizoen Laser lessen te geven. We zijn zo lang mogelijk doorgegaan als haalbaar was met de zonsondergang; om vervolgens met een deel eind april dit jaar weer te starten en ons CWO-1 zwaardboot te mogen halen!

De maandagavond is een feestje met een steeds groter wordende groep enthousiastelingen! Steekwoorden om de lessen te omschrijven zijn: humor, gezelligheid, elkaar helpen, fijne instructie en toch ook competitie! Bovendien hebben we ook een Whatsapp groep gestart voor leden met minimaal CWO-1 zwaardboot die graag met anderen willen gaan zwaardboot zeilen.

Het is leuk om te zien dat het zwaardboot zeilen bij een steeds grotere groep volwassenen gaat leven en ik raad dan ook iedereen aan om dit eens te proberen, bijvoorbeeld bij het laser bejaardenweekend!

No comments yet.

Geef een reactie