Zeilrace ING Private Banking (trotse partner) op RZVG

(24 juni 2019, Esther Schouten, ING)

Op koers?

Als ING zijn wij graag relevant voor onze klanten en vinden wij het belangrijk om mensen te verbinden. Donderdagmiddag 16 mei j.l. hadden wij als doel om ondernemers met elkaar in contact te brengen. Dit hebben wij gecombineerd met een stukje zichtbaarheid voor de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’.

Een prachtige dag op de Reeuwijkse plassen, waarbij de weergoden ons gunstig gezind waren. Met 40 personen werden wij en onze klanten gastvrij ontvangen. Onder het genot van koffie & thee kregen we uitleg over de route van de race. Eenmaal te water ging na een korte training de daadwerkelijke wedstrijd van start. Het werd een nek aan nek race tussen de nummers 1 en 2 en de sfeer zat er goed in.

Zeilen en netwerken blijken goed samen te gaan! Uiteraard hebben wij naderhand nog in de volle zon kunnen nagenieten tijdens de borrel en werden de nodige kaartjes uitgewisseld.

Wij kijken terug op een geslaagde middag, waarbij we met veel plezier de RZVG op de kaart hebben kunnen zetten. Wij bedanken de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’, haar leden en in het bijzonder de vrijwilligers die deze middag mede mogelijk maakten!

Met sportieve groet,

ING Private Banking Groene Hart

Bent u financieel op koers? Of wilt u meer weten over ING? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Nicky Knotter 06-21243029

No comments yet.

Geef een reactie