Nieuw ledenportaal

(1 april 2018, het Bestuur)

Deze week hebben we een belangrijke stap gezet naar een betere communicatie met onze leden. De functionaliteit achter MijnRoeienzeil is verbeterd. We nodigen alle leden uit om een snel een kijkje te nemen.
Het is een work in progress en er zullen nog zeker verbeteringen plaatsvinden aan de lay-out en de inhoud, maar het geeft al wel een goed beeld van de mogelijkheden.

Het inloggen gaat als van ouds: klik op MijnRoeienzeil in de rechterbovenhoek van onze website. Daarna wordt om je inlognaam en wachtwoord gevraagd. Vervolgens kom je in onderstaand hoofdmenu:

De submenu balk geeft verschillende mogelijkheden aan:
Mijn Gegevens: hier kun je je eigen gegevens inzien. Dit is wat de vereniging van je heeft geadministreerd. Eventueel kun je daarin wijzigingen aanbrengen
Ledenlijst: hier vind je de ledenlijst (voorlopig alleen naam) (eventueel kun je ervoor kiezen jezelf voor anderen niet zichtbaar te maken)
Reserveringen: dit gaat t.z.t. gebruikt worden om elektronisch af te kunnen schrijven en reserveren. Graag nu nog niet gebruiken. Kijk vooral even rond.
Documenten: onder deze tab zijn allerlei document te vinden, zoals bijvoorbeeld de stukken voor de ALV. Ook documenten voor specifiek groepen zijn hier terug te vinden (bijvoorbeeld documenten voor de BRO instructeurs). Deze documenten zijn dan alleen zichtbaar indien je daartoe gemachtigd bent.
Opzeggen lidmaatschap: hier kun je per einde van het jaar je lidmaatschap opzeggen (willen we natuurlijk liever niet :)). We vragen dan ook meteen naar de reden van opzegging, zodat we daarin beter inzicht krijgen
Forum: hier kun je verenigingsbrede thema’s bespreken
Bardienst: nu nog niet in gebruik maar we proberen dit zo snel mogelijk actueel te maken. Dit geeft de mogelijkheid om zelf op bardiensten in te schrijven en eventueel bardiensten te ruilen via het systeem.

De mainpage geeft vervolgens een overzicht van een aantal zaken:
Een overzicht van de activiteiten waarvoor je je hebt ingeschreven. Door op het rode kruisje te klikken, kun je je ook weer uitschrijven. Ook de eventuele vrijwilligerstaak waarvoor je je hebt ingeschreven wordt hier gemeld.
Rechtsboven staat een overzicht van taken waarvoor vrijwilligers worden gezocht. Let op dit betreft niet alle functies, maar met name de functies die horen bij activiteiten. Ook bardienst zie je hier niet terug.
In het vak linksonder zie je overzicht van alle activiteiten waarvoor je je kunt inschrijven. De symbolen spreken voor zich. Je kunt je details opvragen, je inschrijven en zien wie zich nog meer heeft ingeschreven.

Rechts beneden zie je overzicht voor welke verenigingsobjecten je een reservering hebt gemaakt. Zoals gezegd is deze module nog niet in gebruik en is dit voor nu louter even als voorbeeld opgenomen.

Zoals aangeven zullen we proberen zo snel mogelijk functionaliteit verder te vergroten.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten.

No comments yet.

Geef een reactie