Trainingen Competitief Randmeer Zeilen op 15 en 29 april

(3 april 2018, Jan Willem Janse)

Dit seizoen organiseren Pieter de Haan en Jan Willem Janse een aantal trainingen voor iedereen, die meer zeilervaring wil opdoen en sportief en meer competitief wil zeilen.

Effectief hoog aan de wind varen, messcherpe overstagmanoeuvres, plat voor het lapje voor de wind of afkruisen? Leer je boot zo effectief mogelijk varen. Daarnaast brengen we spelelementen in als het oefenen van wedstrijdstarts en boeirondingen, met slimme gebruikmaking van de wedstrijdregels.

Zondag 15 april en zondag 29 april a.s. zijn de eerste twee trainingsdagen. We verzorgen dan een programma van 10.00 tot 16.00 u. met korte gerichte theorie en veel praktische training op het water met de Randmeren Tourings. Met de vier gelijkwaardige boten kunnen we prima onderling vergelijken welke keuzes effectief zijn in zeilvoering, koers, helling, etc.

Het ultieme doel is om zondag 6 mei a.s. in de toerklasse mee te doen aan de zomerwedstrijden die dan bij onze Roei- en Zeilvereniging worden gehouden. Bij voldoende belangstelling kunnen de trainingen worden voortgezet en is er ook een uitgelezen mogelijkheid om aan te sluiten bij de dinsdagavondwedstrijden op Elfhoeven.

Aanmelden voor de trainingen op zondag 15 en 29 april via Inschrijven activiteiten

No comments yet.

Geef een reactie