Botendoop en ALV met feestelijke afsluiting!

Voorafgaand aan de ALV worden op een zonnige zondagmiddag, geheel volgens traditie, vijf boten gedoopt. Twee lasers en drie skiffen krijgen een slok Reeuwijks plaswater over zich heen!

Om vervolgens via het strijken van de verenigingsvlag het watersportseizoen 2022 af te sluiten. Het bestuur netjes in het pak met dasje/ sjaaltje. Ook dit behoort tot de traditie en die houden we in ere… laten we zeggen al 111 jaar?

Na de openingswoorden bij aanvang van de ALV gedenken wij staande en in stilte onze leden die het afgelopen seizoen zijn overleden.

De agendapunten leveren her en der discussie en/of goedkeuring op. Het begrotingsvoorstel, de minimale contributieverhoging en tarieven van de ligplaatsen,  krijgen instemming van de vergadering. Op het agendapunt ‘Huishoudelijk Reglement 2022’ is door het bestuur de gelegenheid geboden om tot 31 januari 2023 aan de secretaris te reageren.

Het laatste agendapunt is de instemming van een voordracht ‘Lid van Verdienste RZVG 2022’. Het verwoorden van de carrière van Hanny Geelkerken- v.d. Linden levert een groot instemmend applaus op! Een prachtig boeket en messing naamplaatje worden aan een verbaasde Hanny overhandigd.

De rondvraag sluit de ALV af. Waarna het speciaal voor de ALV samengestelde ‘Salonorkest RZVG’ heerlijke muziek laat horen uit de jaren 20. Jens Nooitgedagt en zijn musicerende vrienden sluiten de middag met hun slotakkoord in (kleding)stijl af.

(14 november 2022, Ineke Verkaaik-Hogervorst –  voorzitter RZVG)

 

No comments yet.

Geef een antwoord