BRO 2018 van start en inschrijving open voor BRO-Light

(15 april 2018, Roeicommissaris)

Op zaterdag 14 april j.l. is de BRO 2018 van start gegaan. Om 11.30 u verzamelde zich een flinke groep nieuwe leden die dit jaar gaan leren roeien.

De reguliere BRO (coördinator Ernst Jacobi) zat na een succesvolle open dag binnen een mum van tijd vol en heeft 33 deelnemers. Om de grote toeloop van nieuwe leden te kunnen opvangen zullen we op maandag 21 mei a.s. van start gaan met BRO-Light. Deze variant is gebaseerd op 1x per week instructie (om daarmee ook tegemoet te komen aan de wens van cursisten die twee maal per week instructie wat te veel van het goede vinden). Inschrijving via de website staat inmiddels open. Maar ook hier geldt vol=vol. We kunnen 12 cursisten plaatsen. Hans Vleugels gaat de coördinatie van de BRO-Light doen.

In augustus verwachten ook nog een BRO variant te starten tijdens de Zeilinstructieweek. Een intensieve week roei-instructie, gevolgd door 1 of 2x per week tot einde seizoen.

Beide varianten zullen in 2019 hun BRO diploma kunnen halen. De reguliere BRO roeiers zullen naar verwachting aan het einde van dit roeijaar in oktober hun diploma behalen.

Een succesvolle BRO draaien kan alleen met enthousiaste instructeurs. We hebben gelukkig al een enthousiaste groep, maar gezien de toeloop van nieuwe leden zijn we naarstig op zoek naar extra instructeurs. 1x Per week of misschien maar 1x per twee weken of tijdens de zomerinstructieweek (gelijktijdig met de Zeilinstructieweek), het kan allemaal. Neem voor meer informatie, of om je op te geven, contact op met Marit Sterk of Vincent Zimmerman (roeicommissaris@roeienzeil.nl).

No comments yet.

Geef een reactie