GOUD van GOUDA

Na een jaar van corona-uitstel gaat het nu toch echt gebeuren!

Op zondag 31 oktober a.s. zullen de teams van de RZVG het opnemen tegen de Elfhoeven tijdens de 12e  editie van de strijd om het ‘Goud van Gouda’. Het strijdtoneel zal de ’s-Gravenbroekse plas zijn.

Hoe werkt het? Iedere vereniging levert 7 teams (2 personen) die in RS feva (jeugd) en Randmeren tegen elkaar de strijd aangaan. De categorieën waarin gevaren zal worden zijn jeugd, jeugdinstructeurs, Kb volwassen-cursisten, dames, bestuur, kampioenen en Best of the rest.

Iedere gewonnen wedstrijd levert één punt op. De vereniging met de meeste punten mag het ‘Goud van Gouda’ mee naar huis nemen. Een prijs met allure, want gemaakt van o.a. 24 karaats goud.

De leden van het team van de RZVG kunnen i.v.m. het verrassingselement nog niet bekend gemaakt worden. Wél kan al medegedeeld worden dat we wederom een echt DREAMTEAM hebben!

Spectaculair
De laatste versie was in 2019, waarbij de RZVG met overmacht de strijd heeft gewonnen. Ook dit jaar beloven de matchraces weer spectaculair te worden en zullen vlak voor de sociëteit gevaren worden.

We nodigen alle belangstellenden uit om te komen kijken. De eerste start zal rond 11.00 uur zijn.

(14 oktober 2021, Jan v.d. Berg)

No comments yet.

Geef een reactie